…friendship…

yuhuu~~ coming-coming again! 😛 lalala~ rasenye macam dh start addict nih! During weekend?? hmm.. Can can can 🙂 Office hour?? no no no 😦 Please don’t try this at d’ office! Unless kalau dh mengidam sgt nk mkn “selipar cap over-c”.. Maklumlah, boss mesti pakai slipar mahal2… nk solat pun pakai slipar import from Jepun tau! 😛

Ok lah.. back to d’ topic.. Ape tadi? Friendship? Haishh….

1. Ade org kate, ” A friend is some0ne who knows d song in ur heart & can sing it back 2 u when u hav 4gotten d words“.. hakhak.. kalau title song tu “kuch kuch hota hai” macam mane? die ingt ke? 😛

2. Ada jgk yg kata, “A friend is someone who knows all about you and loves you anyway“… Hmm, not so sure! walau macam mana pun kita bersahabat, doesn’t mean dat she must know everything rite? peace!

3. Yg ni yg paling dasyat-> “Love is friendship“.. Takut3~ “(@-@)” Kalau la ada 100 frenz, maknanya? Dan kalau dalam 100 tu ada perempuan?? waaaarrrrgghhhhh!! puasa2… Subhanallah!

🙂 Kalau nk dipamerkn maksud sahabat tu, rasenye putus jugak tgn ari ni duk menaip.. Banyakkk!! Sgt banyak!! Kesimpulannya, setiap org ade pendapat mereka sendiri ~tentang sahabat~.. sahabat lah tempat kite bercerita, bermain, bergaduh dan bermacam2 “ber” lagi.. xkesah perempuan maupun lelaki, separa-separa pun tak terkecuali 😛 dan bagi aku, sahabat itu adalah…

KAMU…. KAMU… DAN KAMU…  (-_^)V

Dear frenz, U r watching d’ words dat flies from my heart actually… 🙂 (wallla wehh..apsal jiwang sgt neh? Owh tidakk!)

Advertisements

…Initiation…

What am I goin’ to share actually? Haiyoww… Got no idea maa..! Wanna share about my life story? It’s too early laa… No need..  🙂 Untuk kali pertamanya merasmikan blog nih, better to say Hi first .. Dear frenz, if u r reading my blog rite now, HI & PEACE 4 U (^_^)v !!

Sebenarnye, the main point here is..i’m bored… Itu aje~ ^_^  dan masa yg ade sedikit terlebih~ Dats why tangan ni rajin je klik sana klik sini.  Kadang-kadang tu terfikir jugak, kenapa buang masa penat2 menulis kt blog utk share cerita kita kan? Why not just call jerk kawan2 yg ade? 🙂

Hmm, tapi bila fikir2 balik, sometimes it’s not so important to get feedback.. Cukup utk diorg tau je ape yg kite rasa.. DANNNN… x semua org ade mase on the spot utk dengar cerita kite kan? All people hav their own life story.. dan diorg pun ade bnyk benda jgk nak dibuat.. Especially nk dekat raya2 nih. Wallaaa~ Sebelum terlambat, SELAMAT HARI RAYA SEMUA.. NA NA NA…

Tp apa2 pun, frenz are still important, not just still, but FOREVER!~ Luv u all much-much … 🙂 yezzaaaa~ Honestly, sebenarnye bukan senang utk jadi sahabat yg disenangi. Betul kan? Hanya sahabat yg memahami akan faham, apa yg kita lakukan there must be a reason..and what is d’ reason? 🙂 If dia benar2 sahabat, dia akan tau.

Sahabat? Got many ideas to say ’bout it actually. Tp malangnye…DAH TERBLOCK LA PULAK!! NGANTUK2!! Ok lah.. Later sambung balik~ Daa 🙂