…friendship…

yuhuu~~ coming-coming again! πŸ˜› lalala~ rasenye macam dh start addict nih! During weekend?? hmm.. Can can can πŸ™‚ Office hour?? no no no 😦 Please don’t try this at d’ office! Unless kalau dh mengidam sgt nk mkn “selipar cap over-c”.. Maklumlah, boss mesti pakai slipar mahal2… nk solat pun pakai slipar import from Jepun tau! πŸ˜›

Ok lah.. back to d’ topic.. Ape tadi? Friendship? Haishh….

1. Ade org kate, ” A friend is some0ne who knows d song in ur heart & can sing it back 2 u when u hav 4gotten d words“.. hakhak.. kalau title song tu “kuch kuch hota hai” macam mane? die ingt ke? πŸ˜›

2. Ada jgk yg kata, “A friend is someone who knows all about you and loves you anyway“… Hmm, not so sure! walau macam mana pun kita bersahabat, doesn’t mean dat she must know everything rite? peace!

3. Yg ni yg paling dasyat-> “Love is friendship“.. Takut3~ “(@-@)” Kalau la ada 100 frenz, maknanya? Dan kalau dalam 100 tu ada perempuan?? waaaarrrrgghhhhh!! puasa2… Subhanallah!

πŸ™‚ Kalau nk dipamerkn maksud sahabat tu, rasenye putus jugak tgn ari ni duk menaip.. Banyakkk!! Sgt banyak!! Kesimpulannya, setiap org ade pendapat mereka sendiri ~tentang sahabat~.. sahabat lah tempat kite bercerita, bermain, bergaduh dan bermacam2 “ber” lagi.. xkesah perempuan maupun lelaki, separa-separa pun tak terkecuali πŸ˜› dan bagi aku, sahabat itu adalah…

KAMU…. KAMU… DAN KAMU…Β  (-_^)V

Dear frenz, U r watching d’ words dat flies from my heart actually… πŸ™‚ (wallla wehh..apsal jiwang sgt neh? Owh tidakk!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: